توقیف یک تن گوشت فاقد مجوز بهداشتی در قروه

فرمانده انتظامی قروه از کشف یک تن گوشت غیرمجاز و فاقد پروانه بهداشتی به ارزش ۲۰ میلیارد ریال در بازرسی از یک دستگاه وانت در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کردستان، سرهنگ واحد مظفری با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی دریافت اطلاعاتی درباره انتقال محموله‌های غیرمجاز در محورهای مواصلاتی قروه، بررسی موضوع در دستور کار مأموران انتظامی پاسگاه وینسار قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی، یک دستگاه وانت اریسان را در این ارتباط شناسایی کردند و با هماهنگی مرجع قضائی، خودرو را متوقف و مورد بازرسی قرار دادند.

فرمانده انتظامی قروه ادامه داد: در بازرسی انجام‌شده از این خودرو، یک تن گوشت غیرمجاز و فاقد پروانه بهداشتی کشف شد که ارزش تقریبی این محموله ۲۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

مظفری با اشاره به دستگیری یک نفر در این رابطه گفت: خودرو حامل محموله نیز توقیف و متهم پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

وی تأکید کرد: پلیس با رصد محورهای مواصلاتی و برخورد با فعالیت‌های غیرمجاز، موضوع سلامت و امنیت شهروندان را با جدیت دنبال می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha